Sapunaru: Teknik direktör artık takımın bir parçası olmadığımı söyledi

Kayserispor'da Samet Aybaba'nın kaptanlığa yükselttiği Cristian Sapunaru, Hamza Hamzaoğlu tarafından kadro dışı bırakıldı. Beşiktaş maçı öncesi bir açıklama yapan 37 yaşındaki Rumen stoper, Sarı-Kırmızılı taraftara veda etti.

Kayserispor'un Beşiktaş maçı öncesi kadro dışı bıraktığı tecrübeli stoperi Cristian Sapunaru, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Teknik direktör artık takımın bir parçası olmadığımı söyleyerek, planlarını bildirdi. Antrenör kararına saygı duyuyorum. Kayserispor’a başarılar diliyorum” dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından kadro dışı bırakıldığını belirten 37 yaşındaki Romanyalı futbolcu, "Merhaba Kayserispor ailesi. Bu 3,5 yıl için sana teşekkür etmek istedim. Burada evimde gibi hissettim. Kariyerimin güzel bir dönemiydi. Bana sunduğun tüm sevgi ve destek için minnettarım. Biliyorum hala 1 yıl daha sözleşmem var ama gelecekte neler olacağını kimse bilmiyor. Kayserispor'un kaptanı olmaktan, bu dönemde harika takım arkadaşlarıyla olmaktan gurur duydum. Teknik direktör artık takımın bir parçası olmadığımı söyleyerek, planlarını bildirdi. Antrenör kararına saygı duyuyorum. Katılmasam bile saygı duymak zorundayım. Çünkü bu kulübe saygı duyuyorum. Kayserispor’a başarılar diliyorum. Kayserispor'u her zaman kalbimle destekleyeceğim" ifadelerine yer verdi.

2017-2018 sezonu başında Romanya takımı Astra’dan Kayserispor'a transfer edilen Sapunaru geride kalan 3.5 sezonda 87 kez sarı kırmızılı formayı giydi. 37 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı forma ile 3 gol attı. Ligin ilk yarısında Samet Aybaba göreve geldiğinde Sapunaru'yu takım kaptanlığına getirmişti.

Sapunaru: Teknik direktör artık takımın bir parçası olmadığımı söyledi ile ilgili etiketler Kayserispor Beşiktaş Hamza Hamzaoğlu Cristian Sapunaru
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.