Sapık öğretmen dehşeti! Evli kadın, hemcinsi öğrencisiyle defalarca...

ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay gerçekleşti. 31 yaşında evli bir kadın öğretmen, 18 yaşından küçük kız öğrencisine aylarca cinsel istismarda bulundu. Öğretmenlerin olayı öğrenmesi ile birlikte polise şikayet edilen sapık öğretmen tutuklandı.

ABD’nin Oregon eyaletine bağlı Springfield şehrinde evli ve 31 yaşındaki Lisa DeFluri isimli öğretmen 18 yaşından küçük kız öğrencisiyle seks yaptığı şüphesiyle tutuklandı.

18 YAŞINDAN KÜÇÜK ÖĞRENCİYE DEFALARCA TACİZ

İddiaya göre 2020 yılının yaz aylarında öğretmen Lisa DeFluri, kendisinden 13 yaş küçük kız öğrencisini tuzağa düşürüp cinsel istismarda bulundu. Öğrencisinin rızası olmadan pek çok kez taciz eden sapık öğretmenin aynı zamanda okulun kız basketbol takımının koçu olduğu da öğrenildi. Defalarca cinsel tacizde bulunulan öğrenci ise okulun kız basketbol takımında oyuncu.

Sapık öğretmen dehşeti! Evli kadın, hemcinsi öğrencisiyle defalarca...

YETKİLİLER OLAYA EL KOYDU

Evli öğretmen ve kız öğrenci arasında olan olayların duyulması sonrasında, sapık öğretmen idari izne ayrıldı.  Olayla ilgili soruşturma başlatan bölge polisinin araştırmaları sonucu tam 10 kez öğrencisini taciz ettiği de ortaya çıktı. Yasaya göre bahsi geçen öğrenci 18 yaşından küçük olduğu için kendi rızası söz konusu olmadığı için Oregon yetkilileri, Lisa DeFluri'yi kıza oral seks yaparak öğrenci ve öğretmen arasındaki sınırı ihlal ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Sapık öğretmen dehşeti! Evli kadın, hemcinsi öğrencisiyle defalarca... ile ilgili etiketler ABD Öğrenci cinsel istismar sapık öğretmen öğretmen öğrenci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.