Sansasyonel Güzel Yasak Elma'ya Geliyor: Önce Masumlar Apartmanı Şimdi Şahika...

Sezon finali öncesinde peş peşe ayrılıkların yaşandığı Yasak Elma dizisinde moraller yeniden yükseliyor. Üst üste yaşanan ayrılıklar ile beraber Medcezir dizisinin güzel oyuncusunun yeni sezonda Yasak Elma’ya gelebileceği konuşuluyor.

Medyapım’ın en gözde dizilerinden birisi olan ekranların en çok izlenen sansasyonel yapımlarından Yasak Elma 5. sezon için geri sayıma artık başladı. Ancak diziden 4. sezon finalinde ayrılan oyuncular şimdiden reytinglerde bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağı konusunda kafaların karışmasına neden olmakta.

Üst üste gelen ayrılık haberleri sonrasında başrol oyuncularında azalma olan Yasak Elma dizisinden şu ana kadar Nesrin Cavadzade başta olmak üzere Barış Kılıç, Şafak Pekdemir, Gülenay Kalkan ve Erdal Özyağcıları’ın yeni sezonda olmayacağı kesinleşti.

Sansasyonel Güzel Yasak Elma'ya Geliyor: Önce Masumlar Apartmanı Şimdi Şahika...

Yasak Elma’da asıl bomba ise birkaç gün önce yaşandı. Kulislerden gelen son bilgilerde şu anda Netflix’te bir yapımla anlaşan Serenay Sarıkaya ile görüşülme aşamasında olduğu iddia edildi.

Eğer ki bu projenin geçerli olması durumunda güzel oyuncunun Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakterinin yerine geçeceği konuşulmakta.

Sansasyonel Güzel Yasak Elma'ya Geliyor: Önce Masumlar Apartmanı Şimdi Şahika... - Resim : 2

Bununla birlikte Baraj dizisinde ortaya koyduğu üstün performans ile beğenilen güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma’nın yeni sezondaki ilk transfer oldu. Yılmaz ile beraber yeni sezonda yer alacak 3 yeni oyuncunun isimlerinin sır gibi saklandığı ancak bunlardan birisinin Serenay Sarıkaya olacağı iddia edilmekte.

Sansasyonel Güzel Yasak Elma'ya Geliyor: Önce Masumlar Apartmanı Şimdi Şahika... ile ilgili etiketler Yasak Elma Serenay Sarıkaya Nesran Cavadzade şahika
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.