Şansal Büyüka'dan bomba iddia! "Şenol Güneş, Beşiktaş’a hayırlı olsun"

Milliyet yazarı Şansal Büyüka, Sergen Yalçın sonrasında takımın başına Önder Karaveli'yi getiren Beşiktaş'ın yeni sezonda tekrar Şenol Güneş'in takımın başına getireceğini iddia etti. Hem Başkan Ahmet Nur Çebi hem de Asbaşkan Emre Kocadağ, "Önder Karaveli ile devam edilecek mi?" sorularına net bir şekilde "Evet" cevabını vermişti.

Milliyet yazarı Şansal Büyüka, Beşiktaş'ın teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getireceğini iddia etti. Duayen isim, Dobra Dobra köşesinde bugün, siyah-beyazlı camiayı ayağa kaldıracak "duyum"nda, şu ifadeleri kullandı:

"Aldığım haberin doğru olduğuna inanıyorum. Öyle yöneticilerden falan değil, ama gelişmenin içinde olanlardan aldığım haber... Zaten sürpriz bir haber değil... Şenol Güneş, Beşiktaş’a hayırlı olsun. Yeni sezonda takımın başında görürsünüz."

ÇEBİ'NİN GÖNLÜNDEKİ ASLAN

Süper Lig'in 15. haftasında çifte kupalı teknik direktör Sergen Yalçın'la yollarını ayıran Beşiktaş, yeni hoca arayışlarını Önder Karaveli'nin iyi giden performansı nedeniyle askıya almıştı.

Hem Başkan Ahmet Nur Çebi hem de Asbaşkan Emre Kocadağ, "Önder Karaveli ile devam edilecek mi?" sorularına net bir şekilde "Evet" cevabını vermişti.

Sergen Yalçın'ın altyapı direktörlüğüne getirdiği Karaveli, taraftarın gönlünü kısa sürede kazanmış ve Beşiktaş'taki teknik direktör krizi kendiliğinden çözülmüştü. Üstüne bir de Katar'da kazanılan Süper Kupa, Karaveli'ye olan desteği arttırmıştı.

Ancak yine de Çebi'nin Şenol Güneş'i göreve getirmek istediği biliniyor, camianın bu isme onay vermesi için nabız yoklandığı biliniyordu. Zira, Fikret Orman döneminde Güneş'le çok yakın ilişkide olan Çebi, kendisi onay vermemesine rağmen deneyimli çalıştırıcıyla yollar ayrılmıştı.

Şansal Büyüka'dan bomba iddia! "Şenol Güneş, Beşiktaş’a hayırlı olsun" ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş Şansal Büyüka Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.