Şans Topu sonuçları! 3 Şubat Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Şans Topu sonuçları için saat 20:00'ı bekleyenler, kuponları ellerin internet başında olacak. 3 Şubat Şans Topu çekilişinde sonuçlar ve kazanan numaralar talihlilerine ne kadar ikramiye verecek?

Şans Topu sonuçları bu akşam çekiliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından Çarşamba akşamları çekilişi yapılıp kazanan numaraların belirlendiği Şans Topu'nda 3 Şubat Çarşamba sonuçları belli oldu mu?

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şans Topu sonuçları saat 20.00'de belli oldu. İşte şanslı numaralar...

Şans topu sonuçları 3 Şubat Çarşamba: 02, 03, 07, 11, 15 + 04

ŞANS TOPU SONUÇLARI 3 ŞUBAT 2021

Şans Topu sonuçları bu akşam saat 20.00"de belli olacak. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişin sonuçları açıklandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Şans Topu sonuçları! 3 Şubat Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

GEÇEN HAFTANIN SONUÇLARI

Şans Topu sonuçları 31 Ocak: 14, 16, 19, 25, 34 + 02

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Şans Topu çekilişi sonucunda 1+1, 2+1, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;5+1 bilen talihliler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü"nden,4+1 bilen ve 5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilen talihliler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilir.

Şans Topu çekilişinde ikramiye almak için hak kazanan talihlilerin bir sene içerisinde ikramiyelerini alması gerekir. Bir yılsonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz.

Şans Topu sonuçları! 3 Şubat Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Şans Topu şans topu sonuçları 3 şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.