Şans Topu sonuçları! 27 Ocak Şans Topu'na çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Şans Topu 27 Ocak çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak çekilişi yapılan Şans Topu kazanan numaralar belli mi?

Şans Topu sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 27 Ocak 2021 akşamı canlı çekilişe kadar vatandaşlar şans topu kuponlarını doldurmaya devam ediyor. Peki, Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Talihlilerine büyük ikramiye hayali kurduran ve Çarşamba akşamlarının en çok oynanan oyunu Şans Topu bu akşam çekiliş sonuçları ile birlikte kazandıran numaralar belirlendi.

15 Ocak Şans Topu sonuçları: İlk devir gerçekleşti! İşte Şans Topu'nda  kazandıran numaralar… - Son dakika haberleri

ŞANS TOPU SONUÇLARI 27 OCAK 2021

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından yapılan Şans topu çekiliş sonuçları belli oldu. Sisal Şans ve noter heyeti huzurunda yapılan çekiliş 'millipiyangoonline.com' adresi üzerinden yayınlandı. İşte şanslı numaralar...

Şans Topu sonuçları 27 Ocak Çarşamba: 06, 12, 14, 24, 30 + 04

ŞANS TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Şans Topu sonuçları! 27 Ocak Şans Topu'na çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Şans Topu şans topu sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.