Şans Topu sonuçları! 21 Nisan Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Şans Topu sonuçları için geri sayım başladı. 21 Nisan 2021 Çarşamba akşamı yeni çekilişi yapılacak olan Şans Topu haftada iki gün talihlilerine kazandırmaya devame diyor. Saat 20:00'da yapılacak haftanın ilk Şans Topu çekiliş sonuçları belli mi?

21 Nisan 2021 Çarşamba Şans Topu çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli Piyango İdaresi tarafından saat 20:00'da yapılan şans topu çekilişi sonrası 315 bin TL'lik büyük ikramiye de sahibini bulacak.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 21 NİSAN 2021

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çılgın Sayısal Loto sonuçları 21.30'da açıklandı. Sisal Şans ve noter heyeti huzurunda yapılan çekilişin sonuçları 'millipiyangoonline.com' adresi üzerinden canlı olarak yayınlandı. İşte şanslı numaralar... Şans Topu sonuçları 21 Nisan Çarşamba: 14, 18, 20, 22, 29 + 08

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Şans Topu sonuçları! 21 Nisan Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Şans Topu 21 nisan şans topu sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.