Şans Topu sonuçları! 14 Nisan 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu

14 Nisan Şans Topu sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. haftanın iki günü çekilişi yapılan ve talihlilerine büyük ikramiyeler kazandıran Şans Topu bu akşam 20:30'da çekilecek.

Şans Topu çekiliş sonuçları 14 Nisan akşamı belli oluyor. Çarşamba ve Pazar akşamları çekilişi yapılan Şans Topu 20:30'da çekilecek. Büyük ikramiyenin 331.859 TL olduğu Şans Topu çekiliş sonuçları belli mi?

14 NİSAN ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Bu akşam yapılacak olan Şans Topu çekiliş sonuçları için geri sayım devam ediyor. Şans Topu sonuçları belli olduğuna haberimiz güncellenecektir.

Şans Topu sonuçları 14 Nisan Çarşamba: 11, 19, 24, 25, 26 + 11

15 Ocak Şans Topu sonuçları: İlk devir gerçekleşti! İşte Şans Topu'nda  kazandıran numaralar… - Son dakika haberleri

ŞANS TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Şans Topu sonuçları! 14 Nisan 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu ile ilgili etiketler Şans Topu şans topu sonuçları 14 nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.