Şans Topu sonuçları! 13 Ocak 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Şans Topu sonuçları 13 Ocak çekilişi için geri sayım başladı. Bu akşam yapılan çekiliş sonuçlarıyla birlikte Şnas Topu talihlileri büyük ikramiyelerine kavuşacak. Peki, Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Şans Topu sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 13 Ocak Şans Topu çekilişi için internette araştırmalarına başlayan talihliler, Şans Topu'nun bu akşam yapılacak çekilişi sonrası istedikleri ikramiylere kavuşacak. Peki, Şans Topu sonuçları belli mi?

ŞANS TOPU SONUÇLARI 13 OCAK 2021

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü ve Sisal Şans yetkilileri tarafından yapılan Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı. İşte şanslı numaralar...

Şans Topu sonuçları 13 Ocak Çarşamba: 17, 19, 24, 32, 34 + 01

15 Ocak Şans Topu sonuçları: İlk devir gerçekleşti! İşte Şans Topu'nda  kazandıran numaralar… - Son dakika haberleri

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

ŞANS TOPU BİLET SONUCU SORGULAMALARI NEREDEN YAPILIYOR?

Şans Topu çekiliş sonuçların açıklanması ile birlikte bilet sorgulamalarını millipiyangoonline.com web sitesinden yapabilirsiniz. Şans Topu sonuçları açıklandı. Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz gün gerçekleşen çekilişte 5+1 bilen olmamış ve büyük ikramiye 1 milyon 604 bin TL devretmişti.

Şans Topu sonuçları! 13 Ocak 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Şans Topu 13 ocak şans topu sonuçlaru
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.