Şans Topu sonuçları! 10 Şubat 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu!

Şans Topu sonuçları için heyecan doruktan. 10 Şubat Çarşamba akşamı canlı çekilişi yapılan ve talihlilerine milyonlar kazandıran Şans Topu kazanan numaralar belli mi? Çekiliş sonuçları yayınlandı mı?

10 Şubat Şans Topu sonuçları için geri sayım başladı. Çarşamba ve Pazar günler Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi yapılarak kazanan numaraların belirlendiği Şans Topu'nda kazanan numaralar belli oldu mu?

Şans Topu sonuçları 10 Şubat Çarşamba: 09, 21, 22, 25, 31 + 14

ŞANS TOPU SONUÇLARI 10 ŞUBAT 2021

Haftanın iki günü; Çarşamba ve Pazar günü gerçekleştirilen Şans Topu'nda haftanın ilk çekilişi bu akşam saat 20.00'de yapılacak. Şans Topu çekilişi www.millipiyangoonline.com MP TV aracılığıyla izlenebilecek. Sonuçlar açıklandığında haberimizde olacak.

şans topu ile ilgili görsel sonucu

ŞANS TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Şans Topu sonuçları! 10 Şubat 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu! ile ilgili etiketler Şans Topu şans topu sonuçları 10 şubat 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.