Şanlıurfa'ya tur tekneleri için liman kuruluyor

Şanlıurfa’nın eşsiz doğal güzellikleri ile kent turizmine büyük katkı sağlayacak olan Takoran Vadisi'ndeki limanın inşaatında son aşamaya gelindi. Takoran Vadisi’ne gelen yerli ve yabancı turistlerin tekneler vasıtasıyla daha kapsamlı bir tur yapmalarına da imkan tanınacak.

Kentin tarihi ve doğal güzelliklerini ön planda tutan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek ilçesinde bulunan Takoran Vadisi'nde hayata geçirdiği 250 araçlık otoparkın ardından başladığı liman inşaatında da son aşamaya geldi.

Şanlıurfa'ya tur tekneleri için liman kuruluyor

Göbeklitepe ve 12 Tepeler ile adını dünyaya duyuran Peygamberler Şehri Şanlıurfa'da, turizmde yeni rotalar oluşturma hedefi ile çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile iç sularda ulaşımın yaygınlaştırılması hedefleniyor.

 Şanlıurfa'ya tur tekneleri için liman kuruluyor

Eşsiz güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Takoran Vadisi’ne gelen yerli ve yabancı turistlerin tekneler vasıtasıyla daha kapsamlı bir tur yapmalarına da imkan tanınacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 kilometre uzunluğundaki vadide tur tekneleri için liman çalışmasında son aşamaya geldi. Tur teknelerinin rahatlıkla park edebilecekleri limanın tamamlanıp hizmete açılması için personeller aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'ya tur tekneleri için liman kuruluyor


Baki Mahalle Muhtar Sıtkı Köprüdüz, vadide belediye tarafından yürütülen hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirterek, emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve tüm ekibine teşekkür etti.

Şanlıurfa'ya tur tekneleri için liman kuruluyor ile ilgili etiketler Şanlıurfa tatil Takoran Vadisi tekne turu tur teknesi liman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.