Şanlıurfa'da toz taşınımı! Kapı ve pencerelerinizi kapatıp, dışarı çıkmayın

Suriye üzerinden gelen toz taşınımı, Şanlıurfa ve sınır ilçelerinde etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapılan açıklamada; yarın akşam saatlerine kadar etkili olacağı belirtilen toz taşınımı, Şanlıurfa’nın sınır ilçelerinde günlük yaşamı olumsuz etkilediği belirtildi.

Suriye üzerinden gelen toz taşınımı, Şanlıurfa’nın sınır ilçelerinde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Gökyüzü kızıla boyanırken vatandaşlar tozdan etkilenmemek için evlerine kapandı. Toz bulutu nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü kentte yetkililer solunum güçlüğü çeken ve astım hastalığı bulunanları tozdan etkilenmemeleri için kapı ve pencerelerini kapatıp, dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

Şanlıurfa'da toz taşınımı! Kapı ve pencerelerinizi kapatıp, dışarı çıkmayın

TOZ TAŞINIMINA KARŞI VATANDAŞLAR UYARILMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü daha önceki yaptığı açıklamada; Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu için Suriye kaynaklı toz taşınımına karşı vatandaşları uyarmıştı.

Şanlıurfa'da toz taşınımı! Kapı ve pencerelerinizi kapatıp, dışarı çıkmayın - Resim : 2

GÜNLÜK YAŞAM OLMUSUZ ETKİLENDİ

Yarın akşam saatlerine kadar etkili olacağı belirtilen toz taşınımı,  Şanlıurfa’nın sınır ilçelerinde günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Şanlıurfa'da toz taşınımı! Kapı ve pencerelerinizi kapatıp, dışarı çıkmayın - Resim : 3

Şanlıurfa'da toz taşınımı! Kapı ve pencerelerinizi kapatıp, dışarı çıkmayın ile ilgili etiketler Şanlıurfa Suriye Meteoroloji Genel Müdürlüğü Toş Taşınımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.