Şanlıurfa'da polise ateş açıldı iki polis yaralı

Şanlıurfa'da iki aile arasındaki kavgaya müdahale eden polise ataş açıldı. Olayda iki polis yaralandı.

Hilvan'da kız kaçırma meselesi yüzünden husumetli iki aile kavga etti. Kavgaya müdahale eden sivil polis memurlarından 2'sine kavganın tarafı olduğu zannedilerek ateş açıldı. Polisler tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Hilvan Devlet Hastanesine götürülen polisler daha sonra Şanlıurfa merkezdeki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından Valilik bir açıklama yaparak 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklama şöyle:

“01.02.2021 günü saat 22.00 sıralarında Hilvan ilçemizde meydana gelen kavgaya ilişkin yapılan ihbar üzerine olay yerine intikal eden İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekibimize av tüfeği ile açılan ateş sonucunda iki polis memurumuz saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanmış olup, yaralı polis memurlarımız Hilvan Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin akabinde Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.

Olayla ilgili oldukları değerlendirilen 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve olayın yaşandığı yerde gerekli güvenlik tedbirleri alınarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır”

Şanlıurfa'da polise ateş açıldı iki polis yaralı ile ilgili etiketler polis Şanlıurfa Yaralama ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.