Şanlıurfa'da kayboldu, Gaziantep'te bulundu!

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde 5 gün önce kaybolan 10 yaşındaki Hüseyin Apak'tan iyi haber geldi. Ailesinin yaptığı kayıp ihbarı sonrasında yapılan aramalarda bir sonuç çıkmazken Apak ailesini sevindiren haber Gaziantep'ten geldi. Gaziantep'de kayıp bir çocuk bulunduğu bilgisi üzerine iki il emniyeti arasındaki görüşmelerde çocuğun 5 gündür aranan Hüseyin olduğu belirlendi. 10 yaşındaki çocuk Gaziantep'e gelen ailesine teslim edildi.

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde 5 gündür haber alınamayan Hüseyin Apak adlı 10 yaşındaki çocuk Gaziantep'te bulundu.

Ailesinin kayıp ihbarından sonra yaptıkları aramalardan bir sonuca ulaşamayan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Gaziantep'te kayıp bir çocuğun bulunduğu bilgisi üzerine kentteki polislerle iletişim kurdu. Ekipler, yapılan görüşme sonucunda çocuğun Hüseyin Alpak olduğunu tespit etti.

Şanlıurfa'da kayboldu, Gaziantep'te bulundu!

Bunun üzerine Gaziantep'e gelen Alpak'ın ailesi, Çocuk Şube Müdürlüğünde çocukla buluştu. Buluşma anında Hüseyin Alpak ve babası, gözyaşlarını tutamadı. Alpak resmi işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Burada gazetecilere açıklama yapan baba Salih Alpak, oğluna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirtti.

Şanlıurfa'da kayboldu, Gaziantep'te bulundu! - Resim : 2

Şanlıurfa ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne teşekkür eden Salih Alpak, şöyle konuştu:

"Eskişehir'e gidip çalışmak istemiş bana yardım etmek için. Burada otogarda polisler bulmuş. İçimiz kan ağladı 5 gündür. Aklımıza her şey geldi. Ne yemek yedik ne de uyuduk. Gece gündüz her yeri aradık. Allah polislerimizden razı olsun. Sevinçten ağladım. Kaç gündür fotoğrafına bakıp ağlıyorum. Bana ilk sözü 'baba beni bırakma' oldu."

Osmanlı Mahallesi'ndeki evlerinden 5 gün önce çıkan Hüseyin Alpak'tan haber alamayan ailesi, yakınlarıyla mahallede yaptıkları aramadan sonuç alamayınca polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Şanlıurfa'da kayboldu, Gaziantep'te bulundu! ile ilgili etiketler Şanlıurfa Gaziantep polis kayıp Hüseyin Apak Salih Apak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.