Şanlıurfa'da izinler ikinci bir emre kadar iptal!

Fırat'ın doğusuna yapılması an meselesi olan harekatın hazırlıkları sürerken, Sağlık Bakanlığı 11 kentten çok sayıdaki hekimi sınırda görevlendirdi. Öte yandan bakanlık tarafından Şanlıurfa Valiliği'ne verdiği talimatla doktorların bütün izinleri 'ikinci bir emre kadar' iptal edildi.

ABD ile Türkiye'nin Suriye’de güvenli bölge için sınırda ortak devriyeleri sürerken sınır kenti Şanlıurfa’da yoğunluk devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı’nın bugün Şanlıurfa Valiliği'ne verdiği talimatla doktorların bütün izinleri ‘İkinci bir emre kadar’ iptal edildi.

BasNews'in aktardığı habere göre Şanlıurfa Tabip Odası Başkanı Ömer Melik, izinlerin valilik kararıyla iptal edildiğini söyledi.

Kararın hastanelerin başhekimliklere gönderildiğini ve hekimlere bildirimde bulunulduğunu ifade eden Melik, "İzinler tarih verilmeksizin iptal edildi. Gerekçe bize açıklanmadı. Ancak mevcut Suriye durumuyla ilgili olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Urfa Şubesi de izinde olanların geri çağrılmayacağı ancak görevde olanların yıllık izinlerinin iptal edildiğini belirtti.

Öte yandan Sağlık Bakanlığı ve Şanlıurfa Valiliği'nden konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

Şanlıurfa'da izinler ikinci bir emre kadar iptal! ile ilgili etiketler Türkiye Sağlık Bakanlığı Şanlıurfa Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.