Şanlıurfa'da görevli imamın iğrenç 'pedofili' yorumu büyük tepki çekti

Şanlıurfa Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak'ın vaazında pedofili ile ilgili sarf ettiği sözler sosyal medyada tepkiye neden oldu.

Şanlıurfa Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak küçücük kız çocuklarının kıyafetleri nedeniyle pedofilinin artmasının gayet normal olduğunu söyledi.

NEREDEYSE PEDOFİLİ SAPIKLARINI SUÇSUZ ÇIKARDI

Skandal açıklamalar yapan imam Mehmet Şükrü Dörtbudak, pedofiliyi normalleştirerek, bu sapkınlığın nedenini çocukların giydiği kıyafetlere bağladı.

“Çocuğun kolu, göğsü, her tarafı açık. Ondan sonra pedofili suçtur. Pedofiliyi sen körüklüyorsun.” sözleriyle kız çocuklarını ve onların ailelerini hedef gösteren İmam Dörtbudak, şaşkına çeviren sözleriyle neredeyse pedofili sapıkları haklı çıkardı.

Şanlıurfa'da görevli imamın iğrenç 'pedofili' yorumu büyük tepki çekti ile ilgili etiketler Şanlıurfa Pedofili Mehmet Şükrü Dörtbudak kız çocuğu Mevlana Halid Camii İmamı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.