Şanlıurfa'da Demet Akalın ve Alişan için yasaklar hiçe sayıldı!

Koronavirüsle mücadele kapsamında restoranlara müşteri alınması yasağı ünlü şarkıcılar Alişan ve Demet Akalın için hiçe sayıldı. İki ünlü isim için Şanlıurfa Belediyesi’ne ait sosyal tesiste yemek servisi yapılırken, Akalın o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcı Alişan ve Demet Akalın için Şanlıurfa’da koronavirüs yasaklarının hiçe sayıldığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADADAN PAYLAŞTI!

Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesinde, iki şarkıcı için Şanlıurfa Belediyesi’ne ait olan sosyal tesis açılarak yemek servisi yapıldı. Demet Akalın’ın o anları Instagram hesabından paylaştı. 

MÜŞTERİLERİN RESTORANLARDA YEMEK YEMESİ YASAKLANMIŞTI

Koronavirüs salgınında vaka sayısının hızla artması sonrası 2 hafta önce alınan yeni önlemler kapsamında restoranlar sadece paket servis için açık kalmış ve restoranlarda müşterilerin yemek yemesi yasaklanmıştı.

 

Şanlıurfa'da Demet Akalın ve Alişan için yasaklar hiçe sayıldı! ile ilgili etiketler Alişan Demet Akalın Koronavirüs Korona Şanlıurfa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.