Şanlıurfa'da çatı katında korona halayı

Şanlıurfa'da koronavirüs tedbirlerine rağmen çeyiz verme eğlencesi düzenleyen kalabalık bir binanın çatı katında halay çekti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine polis harekete geçti. Polis kimliğini tespit ettiği kişilere cezai işlem uyguladı.

Şanlıurfa'da, yasak olmasına rağmen bir çiftin çeyizinin getirildiği 6 katlı binanın damında davullu zurnalı eğlence yapıldı.

Selahaddin Eyyübi Mahallesi’nde bulunan apartman çatısına çıkan davetliler, koronavirüse aldırış etmeyerek halay çekip, karşılıklı göbek attı.

Sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı eğlence görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla oluşan tepki sonrası polis ekipleri,kimliği tespit edilenlere idari para cezası kesti.

Şanlıurfa'da çatı katında korona halayı ile ilgili etiketler Şanlıurfa halay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.