Şanlıurfa'da AK Parti'lilere saldırı: 4 ölü...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yıldız ve beraberindekiler, Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını yürüttükleri sırada bir grubun saldırısına uğradı. Yaşanan olayda 4 kişi hayatını kaybetti 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın da aralarında bulunduğu gruba saldırıda bulunuldu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AA muhabirine, aldıkları ilk bilgiye göre, milletvekili Yıldız'ın beraberindeki partililerle gün içerisinde Suruç ilçesinde esnaf ziyareti yaptığını söyledi.

Şanlıurfa'da AK Parti'lilere saldırı: 4 ölü...

Bu sırada AK Partililerin kimliği henüz belirlenemeyen bir grubun saldırısına uğradığını ifade eden Bahattin Yıldız, "Partimizden yaralılar var ancak milletvekilimizde herhangi bir şey yok." dedi.

Öte yandan, bölgede seçim çalışması yürüten Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da olayı haber alır almaz Suruç'a gittiği, ilçeye çok sayıda takviye polis ve sağlık ekibi sevk edildiği öğrenildi.

Şanlıurfa'da AK Parti'lilere saldırı: 4 ölü... - Resim : 2

"UÇAK AMBULANS GÖNDERİLDİ"

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ise Samsun'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da AK Parti'lilere yönelik bir saldırı olduğu haberinin kendisine geldiğini söyledi.

Milletvekili adayı arkadaşlarına bir saldırı olduğunu belirten Demircan, "Yaralılar var. İlk müdahale yapıldı, gerekli müdahaleler yapılıyor. Bölgede uçak ambulansa ihtiyaç vardı, gönderdik. Bilgiler geldikçe paylaşacağız." dedi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Partililere yönelik silahlı saldırı sonucu çıkan olayda 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

VEKİL YILDIZ'IN BÜYÜK ACISI

Meydana gelen olayda hayatını kaybedenler arasında AK Partili milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi de bulunuyor. Vekil Yıldız'ın 4 ağabeyinin de yaralılar arasında olduğu öğrenildi. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA!

Şanlıurfa Valiliği'nden konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"AK Parti Milletvekili Sayın İbrahim Halil Yıldız'ın, yanındaki grupla birlikte Suruç ilçe merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sonrasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde biri sayın milletvekilinin yakını olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetmiş, 9 kişi yaralanmıştır."

Şanlıurfa'da AK Parti'lilere saldırı: 4 ölü... ile ilgili etiketler AK Parti Şanlıurfa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.