Şanlıurfa'da adım adım takip edip genç kıza kâbusu yaşattı!

Şanlıurfa’da K.O. isimli genç kız, alışveriş yapmak için evden çıktı. Genç kızı takip ederek tacizde bulunan K.A., emniyet güçlerince tarafından yakalanıp tutuklandı. İğrenç olay esnasında bölgeden geçerken durumu fark eden emniyet güçlerinin, şüpheliyi kovaladığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, genç kızı takip ederek tacizde bulunan K.A., emniyet güçleri tarafından yakalanıp, tutuklandı. Bir iş yerini güvenlik kamerasına olay anbean yansıdı.

Olay, dün sabah saatlerinde Camikebir Mahallesi'nde meydana geldi. Alışveriş yapmak için evden çıkan K.O. isimli genç kız, kaldırımda yürürken, bir süre kendisini takip eden kişinin tacizine uğradı. K.O. çığlık atıp yardım isteyince paniğe kapılan şüpheli, sokak arasına girerek kaçmaya başladı.

POLİS EKİPLERİ DURUMU FARK ETTİ

Bu sırada bölgeden geçerken durumu fark eden polis ekibi, genç kızın verdiği bilgi doğrultusunda kaçan şüphelinin peşine düştü. Ekipler, kovalamacayla şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli K.A., emniyetteki sorgulamasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada genç kızın tacize uğraması ve ardından yaşanan kovalamaca ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

DHA

 

Şanlıurfa'da adım adım takip edip genç kıza kâbusu yaşattı! ile ilgili etiketler Taciz Şanlıurfa Genç Kız takip etti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.