Şanlıurfa "İsot Sofrası" büyük ilgi gördü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen URFES İsot Festivali kapsamında kurulan “İsot Sofrası” büyük ilgi gördü.

URFES İsot Festivali kapsamında Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Tesisleri'nde “İsot Sofrası” kuruldu. Yöresel yemeklerin sergilendiği İsot Sofrası'nda Şanlıurfa mutfağına ait 37 çeşit yemek sergilendi. Semsek, borani, ağzı açık, ağzı yumuk, kelle, tirit ile birçok tatlı çeşidinin sergilendiği yemekler yoğun ilgi gördü.

20171007AW191479_05

Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, unutulmaya yüz tutmuş ve yapılması meşakkatli yemekleri gerçekleştirilen etkinlikte yerli ve yabancılarla buluşturduklarını söyledi.

Programa Başkan Nihat Çiftçi'nin yanı sıra Vali Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile yerli ve yabancı çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa "İsot Sofrası" büyük ilgi gördü! ile ilgili etiketler Şanlıurfa urfa isot urfes yöresel yemek güneydoğu mutfağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.