Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü'nde yolsuzluk iddiası

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü'nde 'yolsuzluk' iddialarıyla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan bilgilendirme yapıldı. Açıklamayla; İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı'nın 1 Nisan 2022 tarihinde görevden alındığı ortaya çıktı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü ile ilgili medyada çıkan 'yolsuzluk' haberlerinde gündeme gelen İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı'nın 1 Nisan 2022 tarihinde görevden alındığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bugün bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan ‘Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü’ ile ilgili haberler ve Bakanlığımızca yürütülen bir soruşturma konusuna ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. Konu hakkında Bakanlığımızca Kasım 2021 tarihinde soruşturma başlatılmış olup, çalışmalar tüm boyutlarıyla kapsamlı bir şekilde ve hassasiyetle yürütülmüştür. Kasım ayından itibaren yapılan soruşturmalar sonucu söz konusu İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı zaten 1 Nisan 2022 tarihinde görevden alınmıştır." denildi.

DHA

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü'nde yolsuzluk iddiası ile ilgili etiketler Şanlıurfa İŞKUR yolsuzluk iddiası çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.