Piknik yapanlar bile var

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen vatandaşlar sahil ve parklara akın etti. Kadıköy'de park ve caddelerdeki kalabalıklar dikkat çekti. Bazı vatandaşların piknik yaptıkları görüldü.

Kadıköy'de sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde güneşli havayı gören vatandaşlar parklara ve caddelere akın etti. Denetim yapan polis ekipleri, dışarıda bulunan vatandaşları tek tek durdurarak uyarılarda bulundu.

Piknik yapanlar bile var

Günlerdir süren kar yağışının ardından sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde güneş yüzünü gösterdi. Sıcak havayı gören İstanbullular ise soluğu parklarda aldı. Kadıköy Özgürlük Parkı'na gelen vatandaşların kimisi piknik yaptı, kimileri ise çimlerde oturdu. Bazıları ise çocuklarıyla parkta vakit geçirdi.

Piknik yapanlar bile var - Resim : 2

Koronavirüs denetimleri kapsamında devriye gezen polis ekipleri, parka gelerek vatandaşlara uyarılarda bulundu. Bazı kişilere ise cezai işlem uygulandı. Öte yandan polis ekipleri kısıtlama süresince Bağdat Caddesi'nde denetimlere aralıksız devam etti.

Piknik yapanlar bile var - Resim : 3

Dışarıda bulunan vatandaşlar tek tek durduruldu ve izin belgeleri olup olmadığı kontrol edildi. Sadece zorunlu ihtiyaçlardan dolayı dışarıda olan vatandaşların geçişine izin verildi. 

Piknik yapanlar bile var - Resim : 4

Piknik yapanlar bile var ile ilgili etiketler İstanbul Kadıköy sokağa çıkma kısıtlaması piknik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.