Bir Zamanlar Çukurova Saniye neden Yok? Saniye Diziden Neden Ayrıldı?

Saniye Diziden neden Ayrıldı? Saniye karakteri Bir Zamanlar Çukurova izleyicisi için vazgeçilmez oldu. Başladığı günden bu yana Gaffur'un karısı olarak dizide yer alan oyunucu Selin Yeninci bu akşam diziye veda ediyor. Gülten ile geçirdikleri kaza sonrası hayatını kaybeden Saniye diziden neden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova Saniye neden Yok? Bir Zamanlar Çukurova izleyicisi için bu akşam Saniye'ye veda vakti. Dizinin 121. bölümünde cenazesi kaldırılan Saniye bir dönemi kapatıyor. Saniye Diziden Neden Ayrıldı? Bir Zamanlar Çukurova Saniye neden yok? Yanıtlar haberimizde.

Selin Yeninci'nin Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılması sosyal medyada da büyük yankı buldu. Oyuncu dizinin ilk bölümünden itibaren performansı ve hikayeye kattıkları ile büyük ilgi çekmişti. Saniye ve Gaffur ikilisinin diyalogları dizinin ilerleyişinde eğleneceli anlara sahne oluyordu.

Bir Zamanlar Çukurova Saniye neden Yok? Saniye Diziden Neden Ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova Saniye Neden Yok?

Bir Zamanlar Çukurova Saniye neden yok sorusu da merak edilen detay oldu. Saniye'ye hayat veren başarılı oyunucu Selin Yeninci senaryo gereği geçirdiği kaza nedeniyle diziden ayrıldı.

Bir süredir Saniye rolünün dizinden ayrılacağı konuşuluyordu. Bu akşam yayınlanan son bölümde Saniye'nin cenazesi kaldırıldı. Gözyaşlarına boğan anlar sonrası sosyal medya adeta yıkıldı.

Bir Zamanlar Çukurova Saniye neden Yok? Saniye Diziden Neden Ayrıldı? ile ilgili etiketler saniye neden yok bir zamanlar çukurova saniye neden yok selin yenince neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.