Sanık öğretmen hakkında 800 yıl hapis istemi

Antalya'da 27 ilkokul öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmen hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Sanığın 800 yıla kadar hapsi istendi. Sanık, yaptığı savunmada suçlamaları kabul etmedi.

Kepez ilçesindeki bir ilkokulda yaşandığı iddia edilen olayla ilgili davanın 11'inci celsesi bugün görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Mahmut A.K. SEGBİS aracılığı ile katıldı.

Sanık öğretmen hakkında 800 yıl hapis istemi

SINIF ORTAMINDA BÖYLE OLAYLAR OLMAZ

Sanık Mahmut A.K. savunmasına üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek, "Mağdurların iddia ettiği yer sınıf ortamıdır. Bir sürü öğrencinin olduğu ortamda böyle olaylar olamaz" dedi.Sanık avukatı da hayatın olağan akışına aykırı iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Sanık öğretmen hakkında 800 yıl hapis istemi - Resim : 2

SAVCI 800 YIL HAPİS İSTEDİ

Duruşma savcısı, sanığın 27 çocuğa karşı 'nitelikli cinsel istismar' suçunu işlediğine kanaat getirdiğini belirterek öğretmenin 800 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.

Duruşma ertelenirken, davayı izleyen Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği de çıkışta basın açıklaması yaptı. Dernek adına konuşan avukat Hilal Özlem Çağlar, bir an önce ihtisas mahkemelerinin kurulmasını istediklerini söyledi.

Sanık öğretmen hakkında 800 yıl hapis istemi ile ilgili etiketler Antalya cinsel istismar Öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.