Sandık güvenliği üzerinden muhalefetin kaos planı!

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce ve Meral Akşener'in YSK'ya yönelttiği tehditler, seçim sonrası kaos planları ihtimalini güçlendirdi. İnce ve Akşener, aynı cümlelerle YSK'yı tehdit etti. Adayların bu açıklamalarını Savcı Sayan thmhaber.com'a değerlendirdi.

17-25 Aralık, Gezi Olayları, 15 Temmuz'da amaçlarına ulaşamayan şer odakları 24 Haziran seçimlerinde muhalefet eliyle kaos planları yapmaya başladı. Seçim sürecinde özellikle muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adaylarının söylemleri ileriye dönük kaos planlarına yağ sürüyor.

İNCE VE AKŞANER'DEN YSK PROVOKASYONU
İP Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener eğer seçimler istediği gibi sonuçlanmazsa YSK'nın önünde oturma eylemi yapacağını belirterek "Beni jiletle kazıyamayacaksınız" dedi. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'de "50 bin avukatı 24 Haziran akşamı cübbeleriyle birlikte Yüksek Seçim Kurulu'nun önüne çağırabilirim" açıklamalarıyla düşünülen kaos planının ipuçlarını veriyor.

MUHALEFETİN SÜREKLİ BİR KAOS PLANI VAR
Muhalefetin adaylarının bu açıklamalarını Türkiye Haber Merkezi'ne değerlendiren eski CHP'li Savcı Sayan Türkiye'de muhalefetin sürekli bir kaos planı olduğunu vurgulayarak, “Zaten muhalefet başarısız olduğu için sürekli kaos yaratarak Erdoğan’ı göndermek istiyor. Bunu dış güçler de destekliyor. Bunu Gezi’de gördük, 17-25 Aralık’ta gördük, MİT krizinde gördük. Hiç alakası olamayan siyasi partilerin birbirleriyle nasıl irtibat kurduklarını gördük. Bunların hepsi kaosun bir planı. Bunların böyle bir şeye kalkması halinde Türk halkı bunlara pabuç bırakmaz” ifadelerini kullandı.

Sandık güvenliği üzerinden muhalefetin kaos planı!

SANDIK GÜVENLİĞİ SADECE MUHALEFETİ Mİ İLGİLENDİRİYOR?
''Sandık güvenliği diyorlar, mevcut yönetime oylarını veren insanlarda kendi açılarından bir güvensizlik göreceklerdir. Sandık güvenliği sadece muhalefeti mi ilgilendiriyor? Ben bir vatandaş olarak oyumu kullanmışken muhalefet benim oyumun rengini beğenmeyip kaos yaratmaya çalışıyorsa bu da bir sandık güvenliği sorunudur. Eğer muhalefet kendi adına koruyacaksa, yüce Türk milleti de bunlara bu tür oyunlara pabuç bırakmayarak oylarına sahip çıkacaktır. Bunu herkes bilsin ve ayağını ona göre denk alsın. Kimse halkın iradesine ipotek koyamaz.''

“SANDIĞIN BAŞINA OTURSUNLAR”
''Muhalefetin her sandıkta görevlileri var. Alırlar ellerine sandık tutanaklarını götürürler seçim koordinat merkezinde karşılaştırırlar. O zaman YSK hiçbir şey yapamaz. Yani eğer siz bir ilçede bin tane sandık varsa o bin tane sandığın tutanağı sizin elinizdeyse tutanaktaki rakamları alt alta koyup toplarsınız.

Ama yok hile peşindeyseniz o ayrı bir şey. Gitsinler sandığın başına otursunlar. Seçim tutanakları bütün temsilcilere veriliyor. Bunların hepsi ıslak imzalıdır. Tutanakları kendi seçim bürolarına teslim ederler ve alt alta toplarlarsa ne Yüksek Seçim Kurulu ne de başka bir kurum müdahale edemez.''

 

Sandık güvenliği üzerinden muhalefetin kaos planı! ile ilgili etiketler Savcı Sayan seçim sandık güvenliği
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.