Sandık başında Ali Bayramoğlu gerilimi / VİDEO

Bir süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik eleştirel tutumuyla tanınan eski Yeni Şafak gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu'nun oy verdiği okulda olay çıktı. İddiaya göre sandık görevlileri ile tartışan Bayramoğlu bir kişiyi darp etti

Yeni Şafak gazetesi eski yazarlarından Ali Bayramoğlu'nun yanlışlıkla "Evet"e mührünü bastığı ve bu nedenle yeni oy kağıdı istediği, ancak kurallar gereği kendisine yeni oy pusulası verilmeyince olay çıkardığı iddia edildi.

Referandumda 'Hayır' oyu kullanacağını açıklayan gazeteci Ali Bayramoğlu'nun, Beşiktaş'ta referandum için oy kullanmaya gittiği okulda olay çıktı.

İstanbul Gayrettepe'deki Şair Nedim İlköğretim Okulu'na oyunu kullanmak için giden Ali Bayramoğlu, oyunu yanlış kullandı.

Yeniden oy pusulası isteyen Bayramoğlu'na Seçim Kanunu gereğince yeni oy pusulası verilmedi. Saldırganlaşan Bayramoğlu, bir kişiyi darp etti.

OLAY ÇIKARAN BAYRAMOĞLU'NA KINAMA

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım yaşanan olayla ilgili, "Yanındaki adamlarıyla Şair Nedim İlkokulundaki görevlimizi darp eden gazeteci(!) Ali BAYRAMOĞLU'nu kınıyorum!" dedi.

GÖRDÜ ŞAHİDİ SAFA ALBAYRAK YAŞANANLARI ANLATTI

Darp edilen Safa Albayrak, "Ali Bayramoğlu zaten oy kullanmaya organize olup gelmiş, okul onların hakimiyetinde, kendisi oyunu yanlış kullanıp sandık görevlileriyle münakaşa etti. Biz de olaya müdahale edince 'Şerefsiz sen kimsin' deyip üzerimize yürüyüp darp etti. Daha sonra okuldan çıkıp geri geldi ve 'İtler, köpekler' deyip bağırıp çağırdı, sonrasında emniyetten geldiler ve olaya müdahale ettiler. Kendisiyle birlikte gelen bir kişi de yeğenimi darp etti, şu an Şişli Etfal'de rapor hazırlanıyor." dedi.

Sandık başında Ali Bayramoğlu gerilimi / VİDEO ile ilgili etiketler Kavga ali bayramoğlu tartışma gerilim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.