Sandığa giderken hayatını kaybetti!

Turgutlu'da yaşayan 80 yaşındaki Zeynep Kodat, oy kullanmak için gittiği okulun giriş kapısında yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Kodat, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Turgutlu’da yaşayan Zeynel Kodat, cumhurbaşkanlığı milletvekiliği seçimleri için bugün öğle saatlerinde oy kullanacağı Senem Aka Anadolu Lisesi’ne geldi. Oy kullanmak için okulun giriş kapısına yönelen Kodat, bir anda yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kodat’a ilk müdahaleyi okulda oyunu kullanan bir doktor yaptı.

Sandığa giderken hayatını kaybetti!

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık görevlileri tarafından Kodat’a müdahalede bulunulup, ardından Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kodat, burada doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

Sandığa giderken hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Turgutlu Kalp Krizi sandık vefat etti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.