Sancaktepe'de dev pandemi hastanesi! Bölümleri ortaya çıktı

Türkiye'de koronavirüs pandemisi ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapımının 45 günde tamamlayacağını açıkladığı Sancaktepe'deki hastane, havadan görüntülendi. Havadan yapılan incelemede, hastanenin bölümlerinin ortaya çıktığı görüldü. Atatürk Havalimanı'ndaki hastanede ise binanın metal iskeletleri tamamlanmaya başladı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan ölümcül koronavirüs salgınıyla mücadalede Türkiye, önlemlerini almaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı’nın yanında DHMİ’ne ait arazide ve Sancaktepe’de yer alan askeri havalimanının yanına iki adet hastane yapılacağını söylemesinin ardından çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Hastanenin bina inşaatı başlarken, bölümleri de ortaya çıkmaya başladı. İnşaatta gelinen son durum havadan görüntülendi.

Sancaktepe'de dev pandemi hastanesi! Bölümleri ortaya çıktı

DEV İNŞAAT ALANI HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Gece gündüz demeden sahada çalışmalarına devam eden mühendis ve işçilerin de inşaat maskelerinin yanı sıra hijyenik sağlık maskelerini de kullandığı gözlerden kaçmadı.

Sosyal mesafe kuralına bekleme anlarında dikkat eden binlerce işçi, hastanenin en kısa sürede tamamlanması için çalışıyor.

Sancaktepe'de dev pandemi hastanesi! Bölümleri ortaya çıktı - Resim : 2

Havadan görüntülenen alanda hastanenin oluşturulması için demir kolonların yerleştirildiği görüldü. 

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA METAL İSKELETLER TAMAMLANMAYA BAŞLADI

Atatürk Havalimanı'ndaki bin yataklı hastane inşaatında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile aralıksız bir çalışma yürütülüyor. Havalimanında yapımı devam eden hastane inşaatında binanın metal iskeleti tamamlanmaya başladı.

Sancaktepe'de dev pandemi hastanesi! Bölümleri ortaya çıktı - Resim : 3

Sancaktepe'de dev pandemi hastanesi! Bölümleri ortaya çıktı - Resim : 4

Sancaktepe'de dev pandemi hastanesi! Bölümleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sancaktepe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hastane Koronavirüs Korona Atatürk Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.