Sancaktepe'de binanın temeli kaydı

Sancaktepe'de inşaat çalışmasının yapıldığı alanın bitişiğindeki binanın temelinde kayma yaşandı. Bina sakinleri korku içerisinde kendilerini dışarıya attı. Bölgeye sevk edilen ekipler tarafından binanın girişi bariyerlerle kapatıldı. Tahliye edilen vatandaşlar otele yerleştirilirken, bina havadan drone ile görüntülendi.

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi, Kasım Sokak'ta gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. İnşaat çalışması yapıldığı sırada bölgedeki bir apartmanın temelinde kayma yaşandı. Binanın inşaat alanına kaydığını farkeden vatandaşlar büyük panik yaşayarak kendilerini dışarıya attı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve mühendislerden oluşan ekipler sevkedildi. Binadaki 24 dairede yaşayan vatandaşlar ekipler tarafından tahliye edildi.

Sancaktepe'de binanın temeli kaydı

Bölgede incelemelere başlayan ekiplerin gündüz saatlerinde yapacakları çalışmalar ile binanın yıkılıp yıkılmayacağına karar verecekleri öğrenildi.

Büyük üzüntü ve korku yaşayan bina sakinleri geçici olarak otele yerleştirildi. Binanın girişi bariyerlerle kapatılırken, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sokakta bekçilerin nöbet tutacağı öğrenildi.

Sancaktepe'de binanın temeli kaydı - Resim : 2

Sancaktepe'de binanın temeli kaydı ile ilgili etiketler Sancaktepe bina temeli kaydı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.