Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Yunan medyası bile bu kadar aşağılık manşet atamaz

Teknofest'in Karadeniz ayağı ile ilgili Birgün ve Cumhuriyet gazetelerinde çıkan haberlerle ilgili sert tepki geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Yunan medyası bile böyle aşağılık bir manşeti atmaz" ifadelerini kullandı.

Yerli ve milli savunma sanayii ve Türkiye'nin teknoloji atılımının en önemli göstergelerinden biri olan Teknofest ile ilgili çıkan bazı haberler tepki çekmeye devam ediyor. Rize'de yapılacak Teknofest ile ilgili Birgün ve Cumhuriyet gazetelerinde çıkan haberler sonrası Baykar Teknoloji CEO'su Haluk Bayraktar, "Teknofest 'damadın' değil milyonlarca vatandaşımızın katılıp, yüzbinlerce gencimizin ileri teknoloji alanlarında projeler geliştirerek yarıştığı milletimize ait bir festivaldir" demişti.

BİR TEPKİ DE BAKAN VARANK'TAN GELDİ

'Damadın festivali için kasayı açtılar' başlığı ile çıkan haberlere bir tepki de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi. Bakan Varank, Twitter hesabından gösterdiği tepki şöyle:

"TEKNOFEST “damadın” değil Türkiye’nin yarınlarını yeşerten gençlerin festivalidir!

Teknoloji yarışmaları için 79 ilden Rize’ye gelen 2 bin öğrenci, KYK yurdu boş dururken sokakta mı yatacaktı, üç gün aç mı duracaktı?

Yunan medyası bile böyle aşağılık bir manşeti atmaz."

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Yunan medyası bile bu kadar aşağılık manşet atamaz ile ilgili etiketler TEKNOFEST Haber Karadeniz Mustafa Varank
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.