Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank üçüncü defa baba oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, üçüncü defa baba olma sevinci yaşadı. Bütçe görüşmeleri sırasında mutlu haberi alan Bakan Varank'ı milletvekilleri tebrik etti. Öte yandan Bakan Varank'ın eşi Esra Varank ve yeni doğan bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bakanlığının bütçesinin TBMM Genel Kurulu’nda görüşüldüğü esnada, büyük bir mutluluk yaşadı. Esra-Mustafa Varank, çiftinin üçüncü çocukları dünyaya geldi.

14 yaşında Elif Reyyan ve 5 yaşında İlhan Yahya isminde iki çocukları bulunan Esra-Mustafa Varank çifti üçüncü kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Esra Varank, TOBB ETÜ Hastanesinde doğum yaptı. Annenin ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde hastanede eşinin yanında olan Bakan Varank, daha sonra TBMM’ye gelerek bütçe görüşmelerine katıldı.

Görüşmeler sırasında mutlu haberi alan Bakan Varank’ı ilk tebrik eden, Bakanlığının bütçe görüşmeleri için yanında bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu.

Daha sonra Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bakan Varank’ı kutladı. Ardından da grup başkanvekilleri sırayla söz alarak Varank’ı tebrik etti. Oturuma yarım saat ara verildi. Bakan Varank da hastaneye geçti.

Varank, daha sonra tekrar TBMM’ye giderek bütçe görüşmelerine kaldığı yerden devam etti. Görüşmeler esnasında milletvekilleri Varank’ın yanına gelerek tebriklerini iletti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank üçüncü defa baba oldu ile ilgili etiketler Mustafa Varank Bebek baba doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.