Sanayi tesislerine elektrik ve doğal gaz kısıtlaması ne zaman kaldırılacak? Bakanlık tarih verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, sanayi tesislerine uygulanan elektrik ve doğal gaz kısıtlaması ile ilgili bilgi verdi. Elektrik kısıtlamasının son bulacağı ve doğal gaz kısıtlamasının azaltılacağı tarihler duyuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, sanayi tesislerine uygulanan elektrik ve doğal gaz kısıtlaması ile ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

Açıklamaya göre; sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlaması 29 Ocak itibariyle son bulacak. Doğal gazda uygulanan kısıntı ise 31 Ocak’tan itibaren yüzde 40’tan yüzde 20’ye düşürülecek.

Sanayicilere anlayış ve iş birliği için teşekkür eden bakanlığın açıklaması şöyle:

"Sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlaması 29 Ocak itibariyle kaldırılarak son bulacak. Doğalgazda uygulanan kısıntı ise 31 Ocak’tan itibaren %40’tan %20’ye düşürülecek. Sanayicilerimize bu süreçte göstermiş oldukları anlayış ve iş birliğinden ötürü teşekkür ederiz."

 

Sanayi tesislerine elektrik ve doğal gaz kısıtlaması ne zaman kaldırılacak? Bakanlık tarih verdi ile ilgili etiketler sanayi tesisleri elektrik kısıtlaması doğal gaz kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.