"Sanatçılar her gün canlı yayın yaparken Tarkan hala kendini halka açmadı!"

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile ünlü söz yazarı ve besteci Zeki Güner, SuperHaber Instagram hesabında buluştu. Güner, koronavirüs süreci ve karantina döneminin sanatçılar üzerindeki psikolojik etkileriyle ilgili Mine Ayman'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine AymanKorona günlerinde SuperHaber Instagram hesabından birçok ünlü isim ile gerçekleştirdiği canlı yayınlarına devam ediyor. Mine Ayman, son olarak ünlü söz yazarı ve besteci Zeki Güner ile SuperHaber Instagram hesabında buluştu. Ayman'a koronavirüs süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Güner, karantina günlerinin psikolojik etkileri ve koronavirüs sürecinde müzik sektörünün durumu gibi birçok konuyu değerlendirdi.

"KARANTİNADA ESKİSİ KADAR ŞARKI YAZAMIYORUM"

Zeki Güner, karantina döneminin sanatçılar üzerindeki psikolojik etkilerini değerlendirdi: Karantina günlerinde şarkı yapıyorum ancak eskisi kadar yapamıyorum. Çünkü ‘Nasıl bir dünyaya şarkı yapıyorum?’ sorusu aklıma geliyor. Hep şarkı yazıyorum ama eskisinden daha az yazıyorum. Evdeyim daha çok şarkı yazayım gibi bir durum oluşmadı bende maalesef. 

"VAKA SAYILARI DÜŞSE DE KORONAVİRÜS BİTMİŞ DEĞİL"

Güner, Korona günlerinde izleyicilere tavsiyelerde bulundu: Birçok şeyi sorguladığımız, anlam vermeye çalıştığımız bir dönemdeyiz. 6 ay önce birileri 'maskeyle markete gideceksiniz' deselerdi inanmazdım. Vaka sayıları düştüğünde virüsün hemen bittiğini düşünen bir milletiz. Bugünkü ve dünkü İstanbul trafiğini görünce çok panikledim. Bir şeyleri abartmayalım, sayılar düştü ancak insanlarımız ölüyor bu iş daha bitmiş değil. Çok sıkıldık biliyorum ama lütfen evde kalın, önlemi elden bırakmayın. Mümkün oldukça AVM'lere gitmeyeceğim. Ben şu iki aydır hiçbir şey almadan yaşamayı öğrendim. AVM’nin benim artık hayat önceliğimin olmadığını öğrendim. İnsanlar da artık bir şeylerin farkında olarak yaşar umarım. Koronavirüs çok büyük bir sınav. Bu sınavı geçenler, har vurup harman savurmaması gerektiğini öğrenecek.

"SANATÇILAR İNSANLARI MOTİVE ETMEK İÇİN CANLI YAYIN YAPARKEN, TARKAN HALA KENDİNİ HALKA AÇMADI"

Mine Ayman'a samimi açıklamalarda bulunan Güner, koronavirüs sürecinde müzik sektörünü değerlendirdi: Müzik sektörü bu süreçte %90 olarak çöktü. Asla yapmayacak denilen şarkıcılar Instagram'dan canlı yayın yapıyor. Zamanında onu dinlemek için büyük paralar ödediğin insanlar Instagram hesaplarından canlı yayın yapıyor. Kimse bir bedel ödemeden cep telefonuyla sanatçıları dinleyebiliyor. Halkın böyle bir talebi olmadı, onlar bunu yapmaya başladı. Koronavirüsün kötü etkilerinin dışında iyi etkileri de var. Mesela hala direnenler var, Tarkan hala halka açmadı kendini. İnsanların en çok ihtiyacı olan en önemli şey bu zamanda bir olmak. Müzik için hep birleştirici güç deriz. Sanatçılar hep ‘ben halka mal oldum' der, hani neredesiniz? En popüler isimlerin bunu yapması lazım. İnsanlar ölürken sen marka değerini düşünemezsin. Bu konuyla ilgili tek bir tweet atmayan sanatçılar bile var.

"Sanatçılar her gün canlı yayın yaparken Tarkan hala kendini halka açmadı!"

Zeki Güner, Nikan Akın ile düet yaptığı 'Seviyor mu, Sevmiyor mu?' şarkısından bahsetti: Biz şarkıyı bekletmek istedik ancak şarkı kendi kendine yayınlandı ve tutamadık. Baktığımda böyle bir sürece göre şarkı iyi gidiyor.

"Sanatçılar her gün canlı yayın yaparken Tarkan hala kendini halka açmadı!" ile ilgili etiketler Mine Ayman Tarkan Gülşen Instagram Twitter canlı yayın Şarkıcı Ferhat Göçer Bengü Hadise zeki güner besteci söz yazarı müzik şarkı Nikan Akın düet Sıla tweet sanatçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.