Sanat camiasından büyük vefasızlık! Devran Çağlar'ı anma törenine kimse katılmadı

Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla bilinen 56 yaşındaki Devran Çağlar, 3 yıl önce kaldığı rezidansta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Albümleri, filmleri ve yaşam tarzıyla adından söz ettiren sanatçı ölümünün 3. yılında sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Devran Çağlar'ın anma töreninde sanat dünyasından yalnızca Seda Bütün'ün katılması ise ünlü sanatçıya vefasızlık olarak yorumlandı.

1990’lı yılların ünlü ses sanatçılarından Devran Çağlar, 15 Ağustos 2019'da Maltepe’de kaldığı rezidansta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Seslendirdiği arabesk ve fantezi şarkılarla adından söz ettiren ve asıl adı Mustafa Dağlar olan Devran Çağlar, Yeni Cami’de kınan öğle namazının ardından vasiyeti üzerine Yeni Mezarlıkta toprağa verilmişti. Devran Çağlar aramızdan ayrılalı tam 3 yıl oldu.

Sanat camiasından büyük vefasızlık! Devran Çağlar'ı anma törenine kimse katılmadı

ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI

Devran Çağlar aramızdan ayrılışının 3. yıl dönümünde Marmaris'te mezarı başında anıldı. Devran Çağlar'ın anma töreninde sanat dünyasından yalnızca Seda Bütün hazır bulundu.

''SANAT DÜNYASI ÇOK VEFASIZ''

Snobmagazin'in haberine göre; Devran Çağlar'ın 20 yıllık dostu olduğunu belirten Seda Bütün; "Sanat dünyası malesef çok vefasız. Devran herkesin yardımına koşan biriydi. Biz yıllarca aynı sahneyi paylaştık. Birlikte 'Masal Gibi' adlı şarkıya düet yaparak klip çekmiştik. Ben buradayım ama birçok sanatçı dostu yok. Gidenin vah haline... Tüm dostları anma törenine katılarak burada olmalıydı." dedi.

Seda Bütün, Devran Çağlar'ı aramızdan ayrılışının 3. yılında unutmadı. Genç şarkıcı vefasızlığa isyan etti.

 

 

Sanat camiasından büyük vefasızlık! Devran Çağlar'ı anma törenine kimse katılmadı ile ilgili etiketler devran çağlar Seda Bütün ölüm yıldönümü anma töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.