Sanal Hastane hizmetinizde!

Prof. Dr. Nebahat Bulut, koronavirüs salgını sebebiyle hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için dijital ortamda oluşturduğu “Sanal Hastane” ile ilgili bilinmeyenleri SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e anlattı.

Dünyada ve ülkemizde binlerce kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs sebebiyle hem "evde kal" çağrısına destek vermek hem de hastanelerdeki yoğunluğun azaltılması amacıyla Twitter üzerinden "Sanal Hastane" kuruldu.

Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Anestezist Algoloji Uzmanı Prof. Dr. Nebahat Bulut'un öncülüğünde ve çok sayıda doktorun destek verdiği "Sanal Hastane", diyetisyen, diş hekimi, fizyoterapist, psikolog, eczacı, çocuk gelişimi uzmanı ve veteriner hekimlerden oluşuyor. Vatandaşların ilgili uzmana kolayca ulaşmasını sağlamak için kurulan “Sanal Hastane”, çatısı altında ücretsiz ve gönüllü danışmanlık hizmeti veriyor.

Sanal Hastane nasıl kuruldu? Sanal Hastane’de hangi uzmanlık alanından doktorlar hizmet veriyor? Sanal Hastane'den nasıl bilgi alabiliriz? Sanal Hastane'ye nereden ulaşabiliriz? Sanal Hastane bünyesindeki uzman doktorlara nasıl ulaşabiliriz? Sanal Hastane'ye en çok hangi hastalıklar ile ilgili sorular geliyor?

Prof. Dr. Nebahat Bulut'un açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Sanal Hastane hizmetinizde! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Hastane prof. dr. nebahat bulut Sanal hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.