Sana Söz'ün Erdem'i Serkan Altunortak'tan sevenlerine kötü haber

44 yaşındaki oyuncu ve seslendirme sanatçısı Serkan Altunorak'tan kötü haber geldi. Star TV'nin Sana Söz dizisinde Erdem rolüne hayat veren yıldız oyuncu koronavirüse yakalandı.

Star TV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Sana Söz dizisinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan ile başrolü paylaşmaya hazırlanan ünlü oyuncu Serkan Altunorak'tan sevenlerini üzen haber geldi. Yeni bir diziyle ekranlarda boy göstermeye başlayacak olan ünlü oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

YAPIM ŞİTKETİNDEN AÇIKLAMA

Oyuncuyla ilgili bilgiyi yapım şirketi “Sevgili oyuncumuz Serkan Altunorak’ın COVID olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” açıklamasıyla duyurdu.

 Sana Söz'ün Erdem'i Serkan Altunortak'tan sevenlerine kötü haber

Başrollerini Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı, Star TV'nin merakla beklenen Sana Söz dizisinin ilk bölümü bu cuma yayınlanacak.

 

Sana Söz'ün Erdem'i Serkan Altunortak'tan sevenlerine kötü haber ile ilgili etiketler Serkan Altunorak Sana Söz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.