Sana Söz Neden Final Yapıyor? İki Sebebi Var!

Star TV ekranlarında yayınlanan Sana Söz dizisi final kararı aldı. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başrol oynadığı Sana Söz Neden Final yapıyor? İşte Sana Söz final nedeni...

Sana Söz Neden Final Yapıyor? İki Sebebi Var! Sana Söz isimli polisiye dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya yer alıyor. 7. bölümde final yapma kararı alan dizinin izleyenleri bunun nedenini araştırmaya başladı. Star TV'nin bu sezonki dizi politikasına aykırı olan bu durum herkesi şaşırttı. Peki Sana Söz neden final yapıyor?

Star TV'de yer alan diğer dizilerin düşük reytinglere rağmen bir süre devam etmesine rağmen Sana Söz'ün 7. bölüm itibariyle final kararı alması kafaları karıştırdı. Kazara Aşk 13 bölüm sürerken Ada Masalı aynı reytinglerle 25 bölüm devam etmişti.

Sana Söz Neden Final Yapıyor? İki Sebebi Var!

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı Sana Söz'ün final yapmasının ilk nedeni reytingler. Ancak bir başka nedeni daha var.

Geçtiğimiz günlerde böbrek rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırılan Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu dizi çekimleri nedeniyle bir süre ertlenmişti. Başarılı oyuncu dizinin çekimlerinin yoğun olduğunu, böbreklerine takılması gereken stentleri bir süre ertelemek istediğini söylemişti.

Sana Söz Neden Final Yapıyor? İki Sebebi Var! - Resim : 2

3-4 gün kadar hastanede tedavi gören Petekkaya'nın bir operasyon geçirmesi gerekiyordu. Yaptığı açıklamada, "“Böbreklerimde sorun vardı, yaklaşık olarak 3-4 gün hastanede tedavi gördüm. Küçük bir operasyon geçirmem gerekiyor. Fakat dizi çekimleri yoğun o yüzden o operasyonu şimdilik erteledim. İlerleyen zamanlarda böbreğime stent takılması gerekiyor. Bu yüzden ameliyat masasına yatacağım” demişti.


Anlaşılan Sana Söz'ün final yapmasının en büyük nedeni başrol oyuncusunun sağlık durumu ile yaşadığı sıkıntılar oldu. Star TV'nin bu kadar erken final yapması beklenmiyordu.

Sana Söz Neden Final Yapıyor? İki Sebebi Var! ile ilgili etiketler Star TV Erkan Petekkaya Nehir Erdoğan sana söz neden final yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.