Sana söylüyorum Melih, sen anla Haşmet!

Sabah Gazetesi'nin iki yazarı Hıncal Uluç ile Haşmet Babaoğlu arasındaki gerilim artarak devam ediyor... "Aşı karşıtlığı" üzerinden başlayan tartışma son olarak "insan olma" polemiğine kadar uzandı!

Sabah Gazetesi'nde bir süredir devam eden "aşı karşıtlığı" polemiği gazetenin iki tecrübeli yazarı Hıncal Uluç ile Haşmet Baboğlu'nun dostluklarını bitirdi.

Aşı karşıtı Sabah yazarı Melih Altınok ile aşı kampanyalarını destekleyen Hıncal Uluç köşelerinde birbirlerine yüklenmiş ve bu tartışmaya bir süre sonra Haşmet Babaoğlu da aşı karşıtı propoganda üzerinden dahil olmuştu.

HAŞMET BABAOĞLU'NU DA HEDEF ALDI

Hıncal Uluç yazısında Haşmet Babaoğlu'nun savunduğu aşı karşıtlarının "küresel komplo" tezleri ile dalga geçmiş ve buna Haşmet Babaoğlu'ndan sert tepki gelmişti.

Sosyal medya hesabından isim vermeden Hıncal Uluç'u hedef alan Babaoğlu, "Merak edenler için notumu düşeyim... Okudum... Bu kadar "boş" bir yazıya ne söylenebilir? Hiç!" diyerek Sabah'ın tecrübeli yazarını kızdıracak sözler sarf etmişti.

TEŞEKKÜRLER MELİH!..

Bu gelişmenin ardından suskunluğunu ilk bozan Hıncal Uluç oldu.

Haşmet Babaoğlu'nun ismini hiç anmadan Melih Altınok'a teşekkür ederek eski dostuna yüklenen Uluç şu ifadeleri kullandı;

"Kovid aşısı konusunda Melih Altınok kardeşimle ayni düşünmüyoruz. O "Aşı yaptırmam" diyor.

Demekle de kalmıyor.. "Siz de yaptırmayın" algısı yaratıyor. Ben tam tersini düşünüyorum. Melih'in son yazısını eleştirerek bir kez daha yazdım görüşlerimi.. Melih cevap yazdı..

Teşekkürüm bu cevabın üslubuna..

Melih, iki insan "insan" gibi nasıl tartışır onun örneğini verdi.

Hasretini çektiğim üsluptu bu, nasıl teşekkür etmem..

Sevgili Melih..

Sen fikrini yazdın.. Ben de fikrimi. Okur ikisini de okur ve kararını verir. Bu konuyu artık daha fazla uzatmaya gerek yok..

Ama bir gün, benim bahçeye kahve sohbetine beklerim..

Sevgiler.."

Sana söylüyorum Melih, sen anla Haşmet! ile ilgili etiketler Koronavirüs Hıncal Uluç Haşmet Babaoğlu Sabah Yazarı aşı karşıtlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.