"Sana eş cinsel cinler musallat olmuş" demişti! Sözde hocanın cezası belli oldu

Kocaeli'de vatandaşları "Sana eş cinsel cinler musallat olmuş" diyerek kandıran ve cinsel içerikli video isteyen sözde hoca hakkında, "dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılığa teşebbüs" ve "cinsel saldırı" suçlarından 6 yıl 6 aydan 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 19 Kasım tarihinde meydana gelen olayda, kendini sözde hoca olarak tanıtan Ömer S'nin, kendisine başvuran bazı vatandaşlardan "sana eşcinsel cinler musallat olmuş" diyerek cinsel içerikli video istediği, şahısların ise videoları çekerek Ömer S'ye gönderdiği ortaya çıktı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli Ömer S'nin bu kişilerden para istemesi üzerine mağdurlar polis merkezine giderek şikayette bulundu. İhbar üzerine eve yapılan baskınla zanlı yakalandı. Polis merkezindeki ifadesinin ardından adliyeye çıkarılan Ömer S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

25 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Ömer S. hakkında hazırlanan iddianame, Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, tutuklu sanık Ömer S'nin insanlara kendisini sözde hoca olarak tanıttığı, "size cin musallat olmuş" diyerek ücret karşılığında vatandaşlara istismarda bulunduğu yer aldı. Sanık Ömer S'nin "dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılığa teşebbüs" ve "cinsel saldırı" suçlarından hakkında 6 yıl 6 aydan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"Sana eş cinsel cinler musallat olmuş" demişti! Sözde hocanın cezası belli oldu ile ilgili etiketler Kocaeli eşcinsel cin sözde hoca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.