San Antonio Spurs, Los Angeles'ı sevdi

San Antonio Spurs, Los Angeles turundan üst üste 2 galibiyet çıkarmayı başardı. Popovich'in takımı Clippers'ın ardından Lakers'ı da mağlup ederek 8. maçında 4. galibiyetini aldı. Son şampiyonun 4 maçlık kazanma serisine son veren Spurs'da LaMarcus Aldridge maça damga vurdu.

NBA'de normal sezona dün gece oynanan 5 maçla devam edildi. Mazisini arayan San Antonio Spurs, son şampiyon Los Angeles Lakers'ı deplasmanda 118-109 mağlup etti.

Los Angeles Clippers galibiyetinden 2 gün sonra Staples Center'da bu kez Lakers'ı deviren Gregg Popovich'in takımı 8 maçında 4. galibiyetini aldı. Teksas ekibinde All-Star pivot  LaMarcus Aldridge 28 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, DeMar DeRozan 19, Dejounte Murray 18 sayıyla oynadı.

4 maçlık deplasman turunda 4'te 4 yapan ve iç sahadaki Spurs yenilgisiyle galiiyet serisi sona eren Lakers'ta süpe yıldız LeBron James 27 sayı, 12 asist, 6 ribaund, All-Star forvet Anthony Davis ise 23 sayı, 3 asist, 10 ribaundla oynadı.

LEBRON JAMES İKON OLACAK

Maçın ardından, LeBron James ile ilgili açıklamalarda bulunan Gregg Popovich, yıldız oyuncuyu efsanevi boksör Muhammed Ali'yle kıyasladı. Amerika'da yaşanan siyah-beyaz ayrımı vakaları sonrası gelişen kampanyalarda oynadığı rol nedeniyle 35 yaşındaki yıldızı öven Popovich, ”LeBron bence tarihi bir sporcu figürü olacak. Kimse Muhammed Ali gibi olamaz ama o, Muhammed Ali aynı genlere sahip. Bu herifle gurur duyuyorum ve onun adına çok mutlu oluyorum" dedi. 

San Antonio Spurs'ün efsanevi koçu şöyle devam etti: "Basketbol? Kesinlikle iyi. Ama bir insan olarak, bir vatandaş olarak, çağımızın sosyal meselelerine bakan biri olarak, bunları nefretle yapmıyor. Sadece doğruyu söylüyor ve her şeyi ortaya koyuyor. Bu bakımdan çok özel biri.”

CEDİ OSMAN'DAN 16 SAYI

Doğu Konferansı'nda play-off hedefleyen takımlardan Cleveland Cavaliers, Cedi Osman'ın 16 sayı, 7 asist ve 5 ribaundluk katkı sağladığı maçta Memphis Grizzlies'i dış sahada 94-90 mağlup etti. Cavs, 10. maçında 5. galibiyetine ulaşırken evinde 3 maçtır mağlup olan Grizzlies 2 galibiyette kaldı.

GECENİN DİĞER SONUÇLARI:

Brooklyn Nets-Philadelphia 76ers: 122-109

Portland Trail Blazers-Minnesota Timberwolves: 135-117

Denver Nuggets-Dallas Mavericks: 117-124

San Antonio Spurs, Los Angeles'ı sevdi ile ilgili etiketler Los Angeles Lakers NBA Cedi Osman Cleveland Cavaliers Memphis Grizzlies San Antonio Spurs
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.