San Andreas: Mega deprem filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

30 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan San Andreas: Mega deprem filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Fantastik, macera türdeki film San Andreas: Mega deprem hangi kanalda, San Andreas: Mega deprem oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

30 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan San Andreas: Mega deprem adlı Fantastik, macera filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. San Andreas: Mega deprem 2019 yılında vizyona girerek büyük bir başarı elde etmiştir..

San Andreas: Mega deprem adlı fantastik filminin başarılı oyuncuları ve ilginç hikayesi seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, San Andreas: Mega deprem filminin konusu nedir, San Andreas: Mega deprem oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

San Andreas: Mega deprem Filminin Konusu Nedir?

Bilim adamları yaptığı büyük keşif sonunda San Andreas Fayının batısındaki her şeyin depremle okyanusa batacağını öğrenmiştir.

San Andreas: Mega deprem filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Depremi durdurmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır ancak ön sarsıntılar Kaliforniya'yı kaosa çevirmeye başlamıştır, zamana karşı da bir yarış başlamıştır.

San Andreas: Mega deprem Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: John Baumgartner

Oyuncular: Christie Nicholls, Dennis Renard, Glen Baggerly, Joseph Michael Harris

Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon

Yapım Yılı: 2019

San Andreas: Mega deprem filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler San Andreas mega deprem filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.