San Andreas Fayı filmi konusu nedir? İşte San Andreas Fayı oyuncuları!

Bu akşam STAR TV ekranlarında yayınlanacak San Andreas Fayı filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar San Andreas Fayı filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki San Andreas Fayı filmi konusu nedir? İşte San Andreas Fayı oyuncuları!

San Andreas Fayı filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan San Andreas Fayı filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki İlk San Andreas Fayı filmi konusu nedir? İşte San Andreas Fayı oyuncuları!

SAN ANDREAS FAYI FİLMİNİN KONUSU

Kaliforniya'da 9 şiddetinde bir deprem olur, bir arama kurtarma pilotu ve boşanmak üzere olduğu karısı ile kızlarını kurtarmak için yola çıkarlar.

SAN ANDREAS FAYI OYUNCULARI

Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd

San Andreas Fayı filmi konusu nedir? İşte San Andreas Fayı oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.