Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in cenazesinde gözyaşları sel oldu: Seni doğradılar yavrum!

Ataşehir'de dün hiç tanımadığı cani Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen mimar Başak Cengiz gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Yakınları Cengiz'in tabutuna sarılarak sinir krizi geçirirken söyledikleri ise yürekleri burktu. Cengiz'in annesi "Yavrum seni doğradılar. Gelin olacaktın taşlar nasip oldu. Gülümün dalını kökünden kopardılar." diyerek gözyaşları içinde tabuta sarıldı.

Dün eğitim için geldiği İstanbul Ataşehir'de hiç tanımadığı Göktuğ Boz isimli bir cani mimar Başak Cengiz'i yolda yürüdüğü sırada samuray kılıcıyla öldürdü. 

CANİNİN AVUKAT ANNESİNİN İSTEĞİ TEPKİ ÇEKTİ

Cani Göktuğ Boz tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme suçundan tutuklandı. Boz, ifadesinde 5 yıl önce uyuşturucu tedavisi gördüğünü ve olay günü moralinin bozuk olması nedeniyle bir kadını öldürmeyi düşündüğünü söyledi. Boz'un avukat olan annesi de hakimlikte oğlunun 14 yaşından beri psikolojik tedavi gördüğünü öne sürerek gözetim altında tedavisinin yapılmasını talep etti.

Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in cenazesinde gözyaşları sel oldu: Seni doğradılar yavrum!

 

"GELİN OLACAKTIN TAŞLAR NASİP OLDU"

Bu skandal istek talep edilirken Samuray kılıcı ile öldürülen mimar Başak Cengiz son yolculuğuna uğurlandı. 

Mimar Cengiz'in cenazesinde gözyaşları adeta sel oldu. O sırada Cengiz'in tabutuna sarılan annesinin sözleri ise yürekleri parçaladı. Başak Cengiz'in yakını; "Kınalı kekliğim. Dalından kopan yavrum. Yavrum doğradılar seni. Yavrumu ayırdılar bizden. Gelin olacaktın yavrum. Gelin olacaktın taşlar nasip oldu. Seni doğradılar. Gülümün dalını kökünden kopardılar." diyerek sinir krizi geçirdi. 

Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in cenazesinde gözyaşları sel oldu: Seni doğradılar yavrum! - Resim : 3

''İDAM İSTİYORUZ''

Ayakta durmakta güçlük çeken nişanlısı Mahir Mızrak, "Kendisini bilmez birinin saldırına uğradı ve hayatını kaybetti. Kendisi bir melekti ve bu dünyaya fazlaydı, bu yüzden çekip gitti. Saldırgan yakalandı ve konunun takipçisi olacağız. En ağır şekilde cezalanmasını istiyoruz. Hatta idam istiyoruz. Her gün servise binen benim sevgilim o gün servise binemedi. Pazar günü işi bitiyordu onu alıp gelecektim. Düğün hazırlıklarına başlayacaktık. 6 aydır nişanlıydık, 2 yıldır beraberdik. Görevi çıkmasaydı ve oraya gitmeseydi daha erken evlenecektik. Ancak cenaze arabasıyla getirdim onu" dedi.

 Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in cenazesinde gözyaşları sel oldu: Seni doğradılar yavrum! - Resim : 5

 

Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in cenazesinde gözyaşları sel oldu: Seni doğradılar yavrum! ile ilgili etiketler samuray kılıcı Başak Cengiz göktuğ boz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.