Samuray kılıcı ile öldürülen Başak Cengiz haberlerine yayın yasağı getirildi

Bir aylığına Ankara'dan İstanbuL'a gelen Başak Cengiz, Ataşehir'de Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcı ile öldürülmüştü. İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, Cengiz'in öldürüldüğü olayla ilgili yayın yasağı kararı aldı.

Ankara'dan 1 aylığına İstanbul'a gelen 28 yaşındaki Başak Cengiz, Ataşehir'de sokak ortasında hiç tanımadığı biri tarafından samuray kılıcı ile katledilmişti. Yakalanan katil zanlısı Göktuğ Boz cinayetle ilgili olarak, "Birini öldürmek istedim" demişti.

Cengiz'in hayatını kaybettiği saldırı anının görüntüleri ortaya çıkerken, cinayetle ilgili yayın yasağı geldi.

İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan 11/11:2021 tarihli ve 2021/6780 sayılı karar ile Başak Cengiz'in kılıçla öldürüldüğü olayla ilgili olarak, soruşturma tamamlanıncaya kadar her türlü haber, röportaj, video, görsel yayınlanamayacağına dair yayın yasağı getirildiği bildirildi.

Samuray kılıcı ile öldürülen Başak Cengiz haberlerine yayın yasağı getirildi ile ilgili etiketler Başak Cengiz yayın yasağı samuray kılıcı göktuğ boz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.