Samsunspor'un galibiyet serisini Boluspor frenledi

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Samsunspor sahasında karşılaştığı Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki 26 puanlı Samsunspor 3 maçlık galibiyet serisiyle maça çıktı ancak öne geçtiği maçta 10 kişi kalınca 1-1'lik eşitliği bozamadı. 4 maçtır bileği bükülmeyen Boluspor ise 21 puanda...

Maçtan dakikalar
14. dakikada Fofana’nın soldan içeri çevirdiği topa Yasin’den önce dokunan Boluspor savunması mutlak golü önledi.
22. dakikada Tomane’nin ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Yasin’in şutu filelerle buluştu. 1-0
26. dakikada soldan gelişen atakta ceza sahası ön çizgisi üzerinde topa sert vuran Bregu, eşitliği sağladı. 1-1
52. dakikada Yasin pasında kaleyi karşısına alan Yunus Emre'nin şutu az farkla direğin sağından auta çıktı.
54. dakikada Mehmet'in ortasında Kassongo'nun kafa vuruşu direğin yanından dışarı gitti.
77. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına giren Yasin'in şutu üstten auta çıktı.
84. dakikada Polat'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Çinari'nin şutu Selmani'de kaldı.

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Sarper Barış Saka xx, Mehmet Kapluhan xx, Ali Can Alp xx
Samsunspor: Nurullah Aslan x, Ali Ülgen x (Alaaddin dk. 65 x), Yunus Emre Çift x, Osman Çelik xx, Soner Gönül xx, Hasan Kılıç x (Çinari dk. 81 ?), Cihan Kahraman xx, Vukan Savicevic x (Berk dk. 56 x), Moryke Fofana xx (Melih Okutan dk. 56 x), Yasin Öztekin xx (Polat dk. 81 ?), Tomane x
Yedekler: Aykut, Hüseyin, Barış, Bah, Melih Altıkulaç,
Teknik Direktör: Fuat Çapa
Boluspor: Selmani xx, Ali Keten xx, Emin Bayram xx, Fethi Özer xx, Mehmet Çınar x, Hakan Bilgiç x (Novak dk. 75 x), Abdurrahman Canlı x, Berk Yıldız xx, Bertu Özyürek x, Dejvi Bregu xx (Arda Köksal dk. 46 x), Kassongo x
Yedekler: Ömer, Abdoulaye, Arda Hilmi, Atamer, Talha, Ensar, Diyar, Erkam
Teknik Direktör: Reha Kemal Erginer
Goller: Yasin (dk. 22) (Samsunspor), Bregu (dk. 26) (Boluspor)
Kırmızı kart: Yunus Emre Çift (dk. 60) (Samsunspor)
Sarı kartlar: Cihan, Yunus, Berk (Samsunspor), Abdurrahman, Ali Keten, Mehmet Çınar, Bertu (Boluspor)

ŞEHİR İLE TAKIMIN BÜTÜNLEŞTİ 

Samsunspor'un basın sözcüsü Ender Gür, Boluspor ile oynayacakları maçı kazanarak, galibiyet serisine devam etmek istediklerini belirtti.

MKE Ankaragücü maçı öncesinde Samsunspor'un, son 4 maç 10 puan toplayan ve ligde yukarı doğru tırmanan bir yapısının mevcut olduğunu hatırlatan Gür, "Lig sıralamasında yukarı doğru yakalamış olduğumuz ivmeyi MKE Ankaragücü maçında da kazanarak devam ettirmek istiyorduk. Maça çok iyi başladık ve 90 dakika boyunca oyunun tek hakimi bizdik. Maçı kazanmak için sahada mücadele eden bir takım hüviyetindeydik. Maçın başından sonuna kadar taraftarlarımız inanılmaz destek verdi. Taraftar desteğini arkasına alan oyuncularımız sahadan galip ayrılmasını bildi." diye konuştu.

Gür, son haftalarda takımın gol yemeden maçlarını tamamlamasının da memnuniyet verici olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Teknik direktör Fuat Çapa'nın gelişi ile takım savunmamız değişti. Gol yemeden maçlarını tamamlayan bir defansa sahip olduk. Hücum anlamında da her hafta daha iyiye doğru gidiyoruz. Takımımız galibiyetler aldıkça oyuncuların güveni ve morali çok yükseldi. Ligde Samsunspor artık şampiyonluk yarışında olduğunu ortaya koydu. Rakiplerimiz son 3 hafta içinde puan kayıpları yaşarken, biz ayağımıza gelen fırsatları iyi değerlendirdik. MKE Ankaragücü galibiyeti şehir ile takımın bütünleşmesi açısından da kilit bir rol oynadı."

 

Samsunspor'un galibiyet serisini Boluspor frenledi ile ilgili etiketler Boluspor Samsunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.