Samsunspor'dan ses getiren Atatürk temalı forma

Samsunspor'un yeni sezonda giyeceği kırmızı beyaz siyah renklerde üzerinde Atatürk’ün şahlanış heykelinin bulunduğu forma büyük ses getirdi. İşte Samsunspor'un yeni Atatürk temalı forması...

Samsunspor’un Atatürk temalı forması taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Yeni sezon öncesinde heyecan zirveye çıkarken Samsun’un simgesi olan Atatürk’ün şahlanış heykelinin ön planda tutulduğu forma sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Samsunspor’un 2020-2021 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı. Kırmızı beyazlı taraftarlar ile kısa zaman içerisinde buluşacak olan Atatürk temalı formalar şimdiden büyük bir merakla beklenmekte. Store 55 mağazası üzerinden 149,90 TL’den satışa çıkan formalara taraftarların büyük bir ilgi göstereceği söylenmekte.

Samsunspor'dan ses getiren Atatürk temalı forma

Dünyaca ünlü spor malzemesi üreticisi Macron tarafından Samsunspor’a 55. yıl özel formasından hemen sonra kırmızı beyaz siyah renklerde çubuklu bir forma üretti. Gri forma için sosyal medyadan yapılan paylaşımda, ”Bu formanın göğsünde, şahlanışın sembolü var! Atatürk’lü formanın hakkını vermek için; sevgiyle, tutkuyla, gururla” paylaşımında bulunuldu.

Samsunspor'dan ses getiren Atatürk temalı forma ile ilgili etiketler Atatürk Samsunspor forma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.