Samsunspor'un 11 maçlık serisini Adana Demirspor bozdu

Adana Demirspor bu sezon 3. teknik direktörü olan Samet Aybaba yönetiminde 2'de 2 yaptı. 11 maçlık yenilmezlik serisiyle şampiyonluk hesapları yapan Samsunspor'a konuk olan Adana ekibi, zorlu deplasmanda 2-0 kazanarak 4. sıraya yükseldi.

TFF 1. Lig'in 25. haftasında Samsunspor'a konuk olan Adana Demirspor, şampiyonluk mücadelesi veren rakibini kendi evinde 0-2 mağlup ederek "yarışta ben de varım" dedi.

11 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan ve bu seride 9 maç kazanan Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Karadeniz ekibinin serisini Demirspor bozdu. Konuk ekibe 3 puanı getiren golleri 9'da Dibba, 80'da Emircan Altıntaş kaydetti.

Bu sezon 3. teknik direktörüyle yola devam eden Adana ekibi, Samet Aybaba yönetiminde 2'de 2 yaptı ve puanı 45'e yükselterek 4. sıraya yerleşti. 2. sıradaki Samsunspor'un 50 puanı bulunuyor.

Adana Demirspor haftaya İstanbulspor'u ağırlayacak, Samsunspor ise Altınordu deplasmanında...

Samsunspor'un 11 maçlık serisini Adana Demirspor bozdu

 

Samsunspor'un 11 maçlık serisini Adana Demirspor bozdu ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samsunspor Samet Aybaba Ertuğrul Sağlam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.