Samsung'un yeni Galaxy A serisi telefonlarını tanıtacağı etkinlik tarihi belli oldu!

2023 yılı ilk tanıtımını gerçekleştirecek Güney Koreli şirket Samsung'un etkinlik tarihi kesinleşti. Samsung bu yılki ilk etkinliğini 18 Ocak tarihinde gerçekleştirecek. İşte Galaxy A serisi ile ilgili detaylar...

Yeni yılın ilk lansmanını gerçekleştirecek olan Samsung, telefonlarını da tanıtacağı lansman tarihini açıkladı. Etkinliği 18 Ocak'ta Hindistan'da gerçekleştireceğini açıklayan Güney Koreli şirket, Galaxy S23 cihazının yanında Galaxy A serisini de tanıtacak.

Samsung'un yeni Galaxy A serisi telefonlarını tanıtacağı etkinlik tarihi belli oldu!

Samsung'un yayınladığı Teaser'da görülen o ki etkinlik Galaxy A54 5G ile alakalı. Ayrıca şirket aynı gün Galaxy A34 5G'yi de sahneye çıkarabilir. Bu cihaz için de üçlü kamera konuşuluyor ancak gelen bilgiler 90 Hz ekran taşıyacağı yönünde.

İki model hakkında sızıntı bilgiler oldukça mevcut. Bunlar tanıtılacak gibi gözüksede etkinlikte kaç cihazın tanıtılacağı henüz belli değil.

Elde edilen bilgilere göre Galaxy A34 5G, MediaTek Dimensity 1080 işlemciden güç alacak ve Android 13 tabanlı One UI 5.0 arayüzü ile gelecek. Galaxy A54 5G'nin ise 120 Hz AMOLED ekran, Exynos 1380 işlemci, 6/8 GB RAM, 128/256 GB depolama, 50 + 12 + 5 megapiksel üçlü kamera ve 25W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil içereceği bildiriliyor.

Samsung'un yeni Galaxy A serisi telefonlarını tanıtacağı etkinlik tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler Samsung
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.