Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu geliyor...

Samsung'un mobil departman CEO'su DongJin Koh, verdiği bir röporajda şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl geleceğini doğruladı.

Firma, tüketicilere katlanabilir bir akıllı telefon isteyip istemediklerini sorduğu bir anket yaptı. Cevapların büyük çoğunlu ise olumlu yönde.

HUAWEİ'DEN ÖNCE PİYASAYA SUNULMAK İSTENİYOR

Huawei'nin katlanabilir akıllı telefon projesini Samsung'dan önce piyasaya sunmak istemesi, Güney Koreli şirketi harekete geçerin neden oldu. Samsung anlaşılan bu alanda birinciliği Huawei'ye kaptırmak istemiyor.Bu açıklama, gelecek yılın başlarında duyurulacak katlanabilir ilk Galaxy telefonun söylentileriyle çelişiyor. Ancak katlanabilir OLED'lerin üretim planına ise uygun.

Koh, cihaz hakkında özel bir şey açıklamadı. Yalnızca, 7-8 Kasım tarihleri ??arasında San Francisco'da düzenlenen Samsung Developers Konferansı 2018'in duyurunun gerçekleşeceği tarih olabileceğini söyledi.

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu geliyor... ile ilgili etiketler Samsung katlanabilir telefon katlanabilir akıllı telefon
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.